Grup: Members
Nereden: iskenderun - antalya ( memleket )
Üye No: 3,632
iskenderunun her yeri dalış için güzel ancak mera genişliği ve av çeşitliliği açısından arsuz yolunda akdeniz sitesi var orayı tavsiye edebilirim sana.. bu arada ismin erhan sanırım imza kısmınıda kendinle ilgili bir kaç bilgi yazarsan daha güzel olur..sağlıklı dalışlar..
--------------------
Caner YILMAZ İnsan Kaynakları memleket Antalya, yaşanılan yer İskenderun 1977
İSKENDERUN TEAMbalık bahane maksat muhabbet
kuru kuru fotoğraflara ve inanmadığım avlara yazmıyorum!
Üye No: 10,347
QUOTE(Mehmet Reyhanoğlu @ 06.01.2010 19:29)
şu lodostan bir kurtulsa daha gidilecek bisürü mercan köy var dostum
aslan dalgıcım sana sualtı yasamını sevdirip senin deniz ve sualtı sevginde eyer katkım olduysa bundan mutluluk duyarım dileyim sualtı vesualtı canlıları kadar yaşamın şeffaf uzun olsun
Üye No: 10,397
SELAM İSKENDERUNDA ARSUZU GEÇTİKTEN SONRA IŞIKLAR KÖYÜ VAR ORAYIDA GEÇ 6KM SONRA KALEKÖYÜ VAR BURALARI SÜPER MERALARDIR.İSTEDİĞİN YERDE DALA BİLİRSİN.SANA ŞİMDİDEN HAYIRLI AVLAR BOL NEFESLER
Grup: Moderatör
Nereden: Sivas
Üye No: 975
QUOTE(NOBLETİTAN @ 12.03.2010 15:03)
SELAM İSKENDERUNDA ARSUZU GEÇTİKTEN SONRA IŞIKLAR KÖYÜ VAR ORAYIDA GEÇ 6KM SONRA KALEKÖYÜ VAR BURALARI SÜPER MERALARDIR.İSTEDİĞİN YERDE DALA BİLİRSİN.SANA ŞİMDİDEN HAYIRLI AVLAR BOL NEFESLER
Kale köyü bildiğim kadarıyla oldukça derin ve akıntılı yerler, lütfen tehlikeli olabilecek meraları söylemeyin
Nereden: iskenderun
Üye No: 4,482
QUOTE(GANİ KEKLİKÇİ @ 09.03.2010 23:31)
aslan dalgıcım sana sualtı yasamını sevdirip senin deniz ve sualtı sevginde eyer katkım olduysa bundan mutluluk duyarım dileyim sualtı vesualtı canlıları kadar yaşamın şeffaf uzun olsun
üstadım bu günlere geldiysek senin sayende senin geçtiğin yerde saygı duruşuna geçerim saygılarımla