Grup: Members
Üye No: 10,296
uzun zamandır reflü hastasıyım...1.5 yıl kadar ilaç kullandım herhangı bı faydası olmadı...ılacları bıraktım bıtkısel ılaclara yonelmeyı dusunuyorum...dalısta cok sıkıntı yasıyorum mıde yanması yemek borusuna kaar kacıyo...istıfra edıyorum...butun dalıs burnumdan gelıyo..nefes tutamıyorum..epeydır dalısa ara verdım..dalısta mıdemın bu kadar rahatsız etmemesı ıcın ne yapabılrım onerılerınızı beklıyorum sımdıden tesekurler....
Grup: Root Admin
Nereden: ADANA
Üye No: 4
Mümkün olduğunca boş mide ile dalış yapmaya gayret edin..Reflü rahatsızlığınız için 1,5 yıldır ilaç kullandığınız fakat pek faydalı olmadığını yazmışsınız.Belki sizinde bahsettiğiniz gibi bitkisel tedaviden yarar sağlayabilirsiniz.Geçmiş olsun dileklerimle!
Nereden: gazipaşa
Üye No: 6,047
başka yöntemler denemende fayda var. beraber yaptığımız dalışlardan biliyorum. dalış aynen zehir. başka bir yöntem mideni aldır. reflü meflü kalmaz. (şaka tabiki) geçmiş olsun kardeşim
Nereden: --Alanya--
Üye No: 7,707
1 mt ve altı meraları tercih et ister istemez baskın avına yönel. fazla batmadan tepe takla olmadan midenin kapısını fazla aralamadan dalmaya çalışırsan bu 1 mt ve altında belki içindeki özlemi biraz bastıracak zamanın olur.
Reflünün ilaç tedavisi ile 1.5 sene gibi bir sürede gecmemesi düşdünüdürücü tabiiki. Rejimlere dikkat ettinizmi sık sık kontrollere gittinizmi bunlarıda ihmal etmemişsinizdir sanırım.
cerrahi gibi hatırlıyorum ama tam olarak nasıl oldugunu tarifleyemeyecegim ama basit bir yöntemi vardı aslında pekte yaygın olmamakla birlikte. başka bir gastroenterelogta deneyebilrisiniz size ilacın haricindeki cerrahi yöntemleri sunabilir veya belki doktorunuzda size önermiştir.
evet bitkisel tedavi de dediğiniz gibi çözüm olabilir.
mesele belkide burada şu ki: her derdin devası vardır ölüm hariç arayıp bulmak lazım sanırım.
geçmiş olsun ve umarım dalışa istediginiz gibi bir başlangıç yaparsınız.
Üye No: 2,296
Gaviscon şurup kullan,suya girmeden hemen önce içersen uzunca bir süre bahsettiğin rahatsızlıkları yaşamazsın.Birde su yutmamaya gayret edersen daha iyi olur.Saygılar...
Üye No: 10,296
cerrahi mudahaleler var bıldıgım kadar bende düşünmüyo degılım...gaviscon surup kullandım....halada kullanmaktayım...dalıslarda bıraz tuttu ama bulantıya neden oldu....tavsiyelerınız ıcın tesekur edrım...denemeye deger seyler...